MAROC PAYS QUI M'A VU NAITRE PAR SOLY ANIDJAR
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

MAROC PAYS QUI M'A VU NAITRE PAR SOLY ANIDJAR

HISTOIRE DES JUIFS DU MAROC-CASABLANCA-RABAT-MAZAGAN-MOGADOR-AGADIR-FES-MEKNES-MARRAKECH-LARACHE-ALCAZARQUIVIR-KENITRA-TETOUAN-TANGER-ARCILA-IFRANE-OUARZAZAT-BENI MELLAL-OUEZANE
 
AccueilAccueil  Dernières imagesDernières images  S'enregistrerS'enregistrer  ConnexionConnexion  
-45%
Le deal à ne pas rater :
WHIRLPOOL OWFC3C26X – Lave-vaisselle pose libre 14 couverts – ...
339 € 622 €
Voir le deal

 

 CROISSANTS ROGALAKH

Aller en bas 
AuteurMessage
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
Soly Anidjar


Nombre de messages : 42588
Age : 72
Date d'inscription : 13/07/2006

CROISSANTS ROGALAKH Empty
MessageSujet: CROISSANTS ROGALAKH   CROISSANTS ROGALAKH Icon_minitimeLun 29 Déc 2014 - 8:23

רוגאלכים ושושני -שמרים במילוי קקאו
לבצק-
50 גרם שמרים טריים...

כוס וחצי סוכר
קורט מלח
3 כוסות מים {לא חייב פושרים אפשר גם קרים}{כוס חד פעמית}
3 ביצים
2 חפיסות סוכר וניל
כף פודינג וניל אינסטנט
כוס שמן{כוס חד-פעמית}
קילו קמח{ועוד 100 גרם בערך לרידוד}
לקיפול-200 גרם מחמאה או חמאה רכה
ללוש את הבצק לפי הסדר-שמרים סוכר מים להוסיף בהדרגה קמח ואת שאר המרכיבים ללוש לפחות 7 דקות לישה בפולסים איטיים ומהירים לסירוגין.לבדוק שהבצק רך ונעים{הוא יהיה מעט דביק למגע זה בסדר}.
להניס את הבצק לשקית ניילון ולסגור רפוי.לקרר לחצי שעה במקרר.
להוציא לרדד בצק
למרוח על כל הבצק את החמאה או המחמאה הרכה.
לקפל משני הצדדים לקיפול מעטפת{כמו בצק עלים}לקרר לחצי שעה.
להוציא את הבצק לקמח מעט את משטח העבודה לרדד ושוב לקפל{אבל עכשיו ללא חמאה רק קיפול}.
שוב לקר חצי שעה להוציא ורדד לחזור על פעולת הקיפול בשלב זה אפשר כבר להשצמש בבצק או להקפיא.
למילוי-
כוס קקאו{חד פעמית}
200 גרם מחמאה רכה{או חצי כוס שמן קנולה}
כוס סוכר
לערבב הכל עד לקבלת מרקם משחתי.
לחלק את הבצק ל 4 כדורים.
לרדד{בינתיים את אר כדורי הבצק לקרר}כדור אחד לעלה של חצי ס''מ למרוח את ממרח הקקאו{רבע מהכמות}.אפשר לפזר מעל אגוזם קצוצים או קינמון.לחתןך לרצועות ארוכות ולגלגל לספירלה כפי שבתמונה.או להכין רוגאלכים{אפשר עוד ועוד דוגמאות}.
לסדר בתבנית אפייה.להתפיח חצי שעה.למרוח בביצה טרופה.
לאפות בתנור שחומם מראש ב 18 מעלות למשך 20 דקות בערך או עד הזהבה קלה.להוציא מהתנור ולהבריש בסירופ מיד.
בינתיים להכין סירופ-
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי מים
מיץ מחצי לימון סחוט{מונע את התגבשות הסוכר}
וכפית רום
להרתיח את הסירופ ולהסמיך מעט להוריד מהאש
.
Revenir en haut Aller en bas
https://solyanidjar.superforum.fr
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
Soly Anidjar


Nombre de messages : 42588
Age : 72
Date d'inscription : 13/07/2006

CROISSANTS ROGALAKH Empty
MessageSujet: Re: CROISSANTS ROGALAKH   CROISSANTS ROGALAKH Icon_minitimeLun 29 Déc 2014 - 8:25

CROISSANTS ROGALAKH 1_134378580
Revenir en haut Aller en bas
https://solyanidjar.superforum.fr
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
Soly Anidjar


Nombre de messages : 42588
Age : 72
Date d'inscription : 13/07/2006

CROISSANTS ROGALAKH Empty
MessageSujet: Re: CROISSANTS ROGALAKH   CROISSANTS ROGALAKH Icon_minitimeLun 29 Déc 2014 - 8:28

CROISSANTS ROGALAKH %25D7%25A8%25D7%2595%25D7%2592%25D7%259C%25D7%259A+%252C%25D7%25A2%25D7%2595%25D7%2592%25D7%2599%25D7%2595%25D7%25AA+%25D7%2597%25D7%259E%25D7%2590%25D7%25AA+%25D7%2591%25D7%2595%25D7%2598%25D7%25A0%25D7%2599%25D7%259D+%25D7%2595%25D7%2598%25D7%2595+%25D7%2591%25D7%25A9%25D7%2591%25D7%2598+025
Revenir en haut Aller en bas
https://solyanidjar.superforum.fr
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
Soly Anidjar


Nombre de messages : 42588
Age : 72
Date d'inscription : 13/07/2006

CROISSANTS ROGALAKH Empty
MessageSujet: Re: CROISSANTS ROGALAKH   CROISSANTS ROGALAKH Icon_minitimeLun 29 Déc 2014 - 8:28

CROISSANTS ROGALAKH 017092CROISSANTS ROGALAKH 017092
Revenir en haut Aller en bas
https://solyanidjar.superforum.fr
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
Soly Anidjar


Nombre de messages : 42588
Age : 72
Date d'inscription : 13/07/2006

CROISSANTS ROGALAKH Empty
MessageSujet: Re: CROISSANTS ROGALAKH   CROISSANTS ROGALAKH Icon_minitimeLun 29 Déc 2014 - 8:30

CROISSANTS ROGALAKH Croissant1
Revenir en haut Aller en bas
https://solyanidjar.superforum.fr
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
Soly Anidjar


Nombre de messages : 42588
Age : 72
Date d'inscription : 13/07/2006

CROISSANTS ROGALAKH Empty
MessageSujet: Re: CROISSANTS ROGALAKH   CROISSANTS ROGALAKH Icon_minitimeLun 29 Déc 2014 - 8:32

CROISSANTS ROGALAKH Croissants
Revenir en haut Aller en bas
https://solyanidjar.superforum.fr
Contenu sponsorisé





CROISSANTS ROGALAKH Empty
MessageSujet: Re: CROISSANTS ROGALAKH   CROISSANTS ROGALAKH Icon_minitime

Revenir en haut Aller en bas
 
CROISSANTS ROGALAKH
Revenir en haut 
Page 1 sur 1
 Sujets similaires
-
» les croissants
» CROISSANTS A SOLY
» CROISSANTS AUX AMANDES RECETTE EGYPTIENNE
» CROISSANTS AU CHOCOLAT NOIR A SOLY
» CROISSANTS AVEC LA PATE SABLEE

Permission de ce forum:Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
MAROC PAYS QUI M'A VU NAITRE PAR SOLY ANIDJAR :: LA CUISINE MAROCAINE-LE COIN DES GOURMANDS :: LES GATEAUX DE SOLY ANIDJAR-
Sauter vers:  
Créer un forum | ©phpBB | Forum gratuit d'entraide | Signaler un abus | Forum gratuit