HISTOIRE DES JUIFS DU MAROC PAR SOLY ANIDJAR

HISTOIRE DES JUIFS DU MAROC-CASABLANCA-RABAT-MAZAGAN-MOGADOR-AGADIR-FES-MEKNES-MARRAKECH-LARACHE-ALCAZARQUIVIR-KENITRA-TETOUAN-TANGER-ARCILA-IFRANE-OUARZAZAT-BENI MELLAL-OUEZANE
 
AccueilAccueil  CalendrierCalendrier  FAQFAQ  MembresMembres  S'enregistrerS'enregistrer  ConnexionConnexion  

Partagez | 
 

 CROISSANTS ROGALAKH

Voir le sujet prcdent Voir le sujet suivant Aller en bas 
AuteurMessage
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
avatar

Nombre de messages : 41235
Age : 66
Date d'inscription : 13/07/2006

MessageSujet: CROISSANTS ROGALAKH   Lun 29 Dc 2014 - 8:23

רוגאלכים ושושני -שמרים במילוי קקאו
לבצק-
50 גרם שמרים טריים...

כוס וחצי סוכר
קורט מלח
3 כוסות מים {לא חייב פושרים אפשר גם קרים}{כוס חד פעמית}
3 ביצים
2 חפיסות סוכר וניל
כף פודינג וניל אינסטנט
כוס שמן{כוס חד-פעמית}
קילו קמח{ועוד 100 גרם בערך לרידוד}
לקיפול-200 גרם מחמאה או חמאה רכה
ללוש את הבצק לפי הסדר-שמרים סוכר מים להוסיף בהדרגה קמח ואת שאר המרכיבים ללוש לפחות 7 דקות לישה בפולסים איטיים ומהירים לסירוגין.לבדוק שהבצק רך ונעים{הוא יהיה מעט דביק למגע זה בסדר}.
להניס את הבצק לשקית ניילון ולסגור רפוי.לקרר לחצי שעה במקרר.
להוציא לרדד בצק
למרוח על כל הבצק את החמאה או המחמאה הרכה.
לקפל משני הצדדים לקיפול מעטפת{כמו בצק עלים}לקרר לחצי שעה.
להוציא את הבצק לקמח מעט את משטח העבודה לרדד ושוב לקפל{אבל עכשיו ללא חמאה רק קיפול}.
שוב לקר חצי שעה להוציא ורדד לחזור על פעולת הקיפול בשלב זה אפשר כבר להשצמש בבצק או להקפיא.
למילוי-
כוס קקאו{חד פעמית}
200 גרם מחמאה רכה{או חצי כוס שמן קנולה}
כוס סוכר
לערבב הכל עד לקבלת מרקם משחתי.
לחלק את הבצק ל 4 כדורים.
לרדד{בינתיים את אר כדורי הבצק לקרר}כדור אחד לעלה של חצי ס''מ למרוח את ממרח הקקאו{רבע מהכמות}.אפשר לפזר מעל אגוזם קצוצים או קינמון.לחתןך לרצועות ארוכות ולגלגל לספירלה כפי שבתמונה.או להכין רוגאלכים{אפשר עוד ועוד דוגמאות}.
לסדר בתבנית אפייה.להתפיח חצי שעה.למרוח בביצה טרופה.
לאפות בתנור שחומם מראש ב 18 מעלות למשך 20 דקות בערך או עד הזהבה קלה.להוציא מהתנור ולהבריש בסירופ מיד.
בינתיים להכין סירופ-
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי מים
מיץ מחצי לימון סחוט{מונע את התגבשות הסוכר}
וכפית רום
להרתיח את הסירופ ולהסמיך מעט להוריד מהאש
.


Revenir en haut Aller en bas
http://solyanidjar.superforum.fr
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
avatar

Nombre de messages : 41235
Age : 66
Date d'inscription : 13/07/2006

MessageSujet: Re: CROISSANTS ROGALAKH   Lun 29 Dc 2014 - 8:25



Revenir en haut Aller en bas
http://solyanidjar.superforum.fr
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
avatar

Nombre de messages : 41235
Age : 66
Date d'inscription : 13/07/2006

MessageSujet: Re: CROISSANTS ROGALAKH   Lun 29 Dc 2014 - 8:28



Revenir en haut Aller en bas
http://solyanidjar.superforum.fr
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
avatar

Nombre de messages : 41235
Age : 66
Date d'inscription : 13/07/2006

MessageSujet: Re: CROISSANTS ROGALAKH   Lun 29 Dc 2014 - 8:28



Revenir en haut Aller en bas
http://solyanidjar.superforum.fr
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
avatar

Nombre de messages : 41235
Age : 66
Date d'inscription : 13/07/2006

MessageSujet: Re: CROISSANTS ROGALAKH   Lun 29 Dc 2014 - 8:30



Revenir en haut Aller en bas
http://solyanidjar.superforum.fr
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
avatar

Nombre de messages : 41235
Age : 66
Date d'inscription : 13/07/2006

MessageSujet: Re: CROISSANTS ROGALAKH   Lun 29 Dc 2014 - 8:32



Revenir en haut Aller en bas
http://solyanidjar.superforum.fr
Contenu sponsoris




MessageSujet: Re: CROISSANTS ROGALAKH   

Revenir en haut Aller en bas
 
CROISSANTS ROGALAKH
Voir le sujet prcdent Voir le sujet suivant Revenir en haut 
Page 1 sur 1
 Sujets similaires
-
» Petits croissants au saumon fum
» Croissants light
» Minis croissants au jambon
» Croissants apro
» Croissants au jambon

Permission de ce forum:Vous ne pouvez pas rpondre aux sujets dans ce forum
HISTOIRE DES JUIFS DU MAROC PAR SOLY ANIDJAR :: LA CUISINE MAROCAINE-LE COIN DES GOURMANDS :: LES GATEAUX DE SOLY ANIDJAR-
Sauter vers:  
Crer un forum | © phpBB | Forum gratuit d'entraide | Contact | Signaler un abus | Forum gratuit | Air du temps et Socit | Peuples et communauts