MAROC PAYS QUI M'A VU NAITRE PAR SOLY ANIDJAR
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

MAROC PAYS QUI M'A VU NAITRE PAR SOLY ANIDJAR

HISTOIRE DES JUIFS DU MAROC-CASABLANCA-RABAT-MAZAGAN-MOGADOR-AGADIR-FES-MEKNES-MARRAKECH-LARACHE-ALCAZARQUIVIR-KENITRA-TETOUAN-TANGER-ARCILA-IFRANE-OUARZAZAT-BENI MELLAL-OUEZANE
 
AccueilAccueil  Dernières imagesDernières images  S'enregistrerS'enregistrer  ConnexionConnexion  
Le deal à ne pas rater :
ETB Pokémon Fable Nébuleuse : où acheter le coffret dresseur ...
Voir le deal
Le deal à ne pas rater :
Funko POP! Jumbo One Piece Kaido Dragon Form : où l’acheter ?
Voir le deal

 

 SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS)

Aller en bas 
AuteurMessage
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
Soly Anidjar


Nombre de messages : 42588
Age : 72
Date d'inscription : 13/07/2006

SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS) Empty
MessageSujet: SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS)   SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS) Icon_minitimeVen 26 Aoû 2011 - 13:11

Souvganiot (beignets de Hanoukah)

Ingrédients :
500 g de farine
1 verre d'huile
1 verre de sucre
3 œufs
30 g de levure de boulangerie
1 verre d'eau
1 casserole d'huile



Préparation :
Délayez la levure dans de l'eau tiède. Ajoutez un peu de farine (1 cuillère à soupe) et laissez reposer 15 minutes. Mélangez la farine, le sucre, l'huile, les œufs et la levure et travaillez la pâte pendant 10 minutes. Laissez reposer la pâte 1 heure et demi sous un torchon.

Versez la pâte sur un plan fariné. Etalez-la sur 1 cm d'épaisseur. Découpez-la en petits disques (à l'aide d'un bol retourné par exemple). Trempez les beignets dans la casserole d'huile que vous aurez préalablement chauffée à 170°. Faites frire, chaque beignet des deux cotés pendant 5 minutes (les faire dorer). Une fois frits, égouttez et saupoudrez de sucre-glace ou de sucre semoule les beignets.
Revenir en haut Aller en bas
https://solyanidjar.superforum.fr
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
Soly Anidjar


Nombre de messages : 42588
Age : 72
Date d'inscription : 13/07/2006

SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS) Empty
MessageSujet: Re: SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS)   SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS) Icon_minitimeMar 20 Oct 2015 - 14:15

מתכון סופגניות: 1 קג קמח 2 כפות שמרים יבשים,8 כפות סוכר,1 שקית אב אפיה,2 כפות ערק או וודקה,2 בצים גדולות,חצי כוס שמן קנולה קורט מלח 2 ועוד 3/4 כוסות מים חמימים 1 כפית רום או וניל למי שאוהבת אופן ההכנה: לשים בקערת המיקסר קמח,סוכר,שמרים,לערבב קצת עם היד להוסיף בצים שמן מים אב אפיה ומלח ולהתחיל ללוש עם וו הלישה תלוי בסוג הקמח יכול להיות שתצטרכו עו קצת מים אפשר להוסיף עד שהבצק חלק וגמיש ללוש בערך 10 דקות להתפיח שעה להוריד את האויר ולהתפיח שוב איזה חצי שעה להוריד את כל הבצק לאחר תפיחה של פעמיים לגלגל את כל הבצק לרולדה ולחתוך מהבצק חתיכות בגודל קצת יותר קטן מכדור טניס אני שקלתי כל חתיכה במשקל דיגיטלי 50 גר כל אחת כדי שכולם יצאו זהות בגודלם להכין קוביות נייר אפיה לרסס עליהם ספריי שמן, לקחת חתיכה בצק ולכדרר לכדור חלק ועגול בעזרת כל כף היד להניח על כל קובית נייר את הסופגניה לשטח מעט לרסס קצת בספריי שמן כל סופגניה שהבצק לא יתייבש להתפיח 45 דקות לחמם שמן בסיר עמוק להכניס חתיכת גזר שהשמן שלנו ישאר בהיר להרים כל ריבוע נייר ולהכניס בזהירות לשמן לקלף את הנייר זה יורד בקלות זהירות שמן חם מידי ישרוף את הסופגניה וישאר באמצע בצק אנחנו בודקים את חום השמן ע"י שמכניסים כף עץ לשמן ונוצרים מסביבה בועות קטנות זה בדיוק הזמן לטגן ולהנמיך קצת את הלהבה לבסוף נזריק ריבה ואב סוכר בהצלחה!!!
Revenir en haut Aller en bas
https://solyanidjar.superforum.fr
Soly Anidjar
WEBMASTER
WEBMASTER
Soly Anidjar


Nombre de messages : 42588
Age : 72
Date d'inscription : 13/07/2006

SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS) Empty
MessageSujet: Re: SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS)   SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS) Icon_minitimeMar 20 Oct 2015 - 14:20

מתכון לסופגניות מדהימות של אופירה :
מצרכים :
1 קג קמח

2 כפות שמרים יבשים / 50 גרם שמרית
8 כפות סוכר
1 שקית אבקת אפייה
2 כפות ערק / וודקה
2 ביצים
1 כפית רום
1/2 כוס שמן קנולה
קורט מלח
2 ועוד 3/4 כוסות מים פושרים
אופן הכנת הבצק :
לשים בקערת המיקסר , קמח , סוכר ושמרים ולתת למיקסר לעבוד כדי לערבב היטב את הסוכר , קמח והשמרים , להוסיף מים , ביצים , שמן , אבקת אפייה , רום , ערק , קורט מלח ולתת למיקסר לעבוד 15 דקות לפחות זה הסוד לבצק מדהים .
הבצק יראה דביק לא להבהל כך צריך להיות , לכסות ולתת לבצק מנוחה של 40 דקות , עכשיו מקמח מעט את הידיים ונלוש את הבצק בידיים כדי להוריד את האויר , שוב לכסות ולתת לבצק מנוחה של חצי שעה .
לאחר מכן נכין נייר אפייה גזור לקוביות , נחלק את הבצק ונעבוד לפי הצילום .
לתת לסופגניות לתפוח עוד 35 דקות על הנייר , בסיר למלא חצי כמות של שמן בערך 3/4 בקבוק של ליטר ( לגודל סיר כמו שלי ) .
נחממם אבל לא מידי איך נדע שהשמן מוכן לקבל את הסופגניה נכניס קיסם שיניים אם יהיו בועות סביב זה הזמן , ואז להוריד את החום .
לחתוך גזר ולהוסיף לשמן ,נכניס את הסופגניה הפוכה , שיתקבל צבע נהפוך ונמשוך בזהירות את הנייר ( ראה סריטון ) .
את הדונטאס עשיתי בעזרת פקק של בקבוק שתיה רחב ( ראה סריטון ) .


בהצלחה!!!
Revenir en haut Aller en bas
https://solyanidjar.superforum.fr
Contenu sponsorisé





SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS) Empty
MessageSujet: Re: SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS)   SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS) Icon_minitime

Revenir en haut Aller en bas
 
SOUVGANIOT DE HANOUKA (BEIGNETS ISRAELIENS)
Revenir en haut 
Page 1 sur 1
 Sujets similaires
-
» PETITS DEJEUNERS ISRAELIENS
» Mariage collectif : 154 couples israéliens se marient à Chypre
» Quelle est la différence entre Sémites, Israéliens, Israélites, Juifs, Hébreux?
» JOYEUSES FETES DE HANOUKA
» Hanouka

Permission de ce forum:Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
MAROC PAYS QUI M'A VU NAITRE PAR SOLY ANIDJAR :: LA CUISINE MAROCAINE-LE COIN DES GOURMANDS :: LES BEIGNETS SALÉS ET SUCRÉS DE NOS GRAND-MÈRES-
Sauter vers:  
Créer un forum | ©phpBB | Forum gratuit d'entraide | Signaler un abus | Forum gratuit